Salon op de Dijk

Zondag 15 oktober is alweer de derde editie van Salon op de Dijk: het leukste literaire festival van Schellingwoude.

Om 13.30 uur opent het Wijkgebouw van Schellingwoude (Wijkergouw 12) haar deuren voor het jaarlijks terugkerende evenement Salon op de Dijk. Op drie verschillende locaties stellen Mark Opfer en Dave Bouw gevestigde namen en nieuw talent op het gebied van muziek en poëzie aan u voor.
Wanneer de laatste act om 16.30 uur geweest is volgt de borrel waar u ruimschoots de gelegenheid heeft om met de artiesten een praatje te maken. Kaartjes kosten € 12,50 in de voorverkoop en € 15,00 aan de deur.

Salon op de Dijk neemt u mee op een tocht door de wijk. Van het centrale Wijkgebouw wandelt u over de Noorder IJdijk naar het oude postkantoor en bezoekt u een sluiswachterswoning uit eind 19e eeuw.

Dit jaar wordt de Salon geopend door dichter Thomas Möhlmann. Daarna neemt een grote variëteit van artiesten het over. Verwacht Amerikaanse volksmuziek, blues, singer songwriters en talentvolle dichters, tot dichter Tsead Bruinja, die vorig jaar de Salon opende, de middag afsluit.
Tijdens de borrel is er muziek en een verrassingsact.

De complete line up: Thoams Möhlmann, Mirthe Hartland, Laurine Verwijen, Lieke Dijkstra, Demi Baltus, Raintree, Ymkje de Boer, Esther van der Panne, Jeroen van der Sande, Co Woudsma, Tsead Bruinja, William Barrett en de verrassingsact.

Kaarten kunt u reserveren door € 12,50 maal het aantal gewenste kaarten over te maken op rekeningnummer NL97 ASNB 0708 8430 18 t.n.v. Bouw-Engels onder vermelding van uw naam. Aan de deur kosten kaartjes € 15,-

zie ook: www.noorderijdijk.nl