Met de auto vanuit het noorden

Ringweg A10/E35- Noord. afrit S115, Schellingwoude. Vanaf de afrit rechtdoor, de Zuiderzeeweg op (de Zuiderzeeweg loopt parallel aan de ringweg). Bij de rotonde neem je de laatste afslag en gaat dan direct de eerste weg links (Liergouw), onder de ringweg door. Na ongeveer 2 km ga je wederom links de Dorpsweg Ransdorp in.
Het kantoor is links op nr. 35 na het schoolplein, parkeren kan meestal op het parkeerterrein achter de kerk.

Met de auto vanuit het zuiden en oosten

Ringweg A10/E35- richting Noord. Afslag Schellingwoude, S115 meteen ná de Zeeburgertunnel. Boven aan de afslag links en dan bij de stoplichten weer links de Zuiderzeeweg op (de Zuiderzeeweg loopt parallel aan de ringweg). Bij de rotonde neem je de laatste afslag en gaat dan direct de eerste weg links (Liergouw), onder de ringweg door. Na ongeveer 2 km ga je wederom links de Dorpsweg Ransdorp in. Het kantoor is links op nr. 35 na het schoolplein, parkeren kan meestal op het parkeerterrein achter de kerk.

Per openbaar vervoer

Het openbaar vervoer in Landelijk Noord is geregeld via Mokumflex.
Let op! Aanmelden en een rit reserveren kan via www.mokumflex.nl of de App.

wijkgids 2011 622Per fiets/lopend

Neem vanaf NS Centraal Station de pont (Adelaarswegveer 32, 33, 34) naar IJplein. Ga rechtdoor de Meeuwenlaan op en sla na ongeveer 250 meter links de Adelaarsweg in. Sla na 1,5 km rechts de Nieuwerdammerdijk in en vervolg deze tot de weg overgaat in een fietspad. De weg maakt een flauwe bocht linksaf de Zuiderzeeweg op. Sla na 1 km (na de BP en de bocht naar rechts) rechtsaf het Weerslootpad op, onder de ringweg door. Vervolg deze weg en u komt vanzelf in Ransdorp.