Landelijk Noord gaat voor glasvezel!

Maandag 21 januari is de vraagbundeling gestart voor de aanleg van glasvezel in Landelijk Amsterdam-Noord.
Inmiddels heeft meer dan 40% van de adressen zich aangemeld en wordt er dit jaar al gestart met de aanleg van glasvezel!

In januari is er in ieder dorp een informatiebijeenkomst georganiseerd om iedereen in te lichten over de aanleg van glasvezel en wat dat voor u betekent.
Heeft u nog vragen over het aanbod van GlasDraad of wilt u persoonlijke hulp bij het inschrijven? Dat kan!

  • Iedere woensdagmiddag kunt u van 13.00 tot 18.00 uur terecht op het kantoor van de Centrale Dorpenraad, Dorpsweg 35 Ransdorp.
  • Ook donderdagavond 28 februari van 18.00 tot 22.00 uur kunt u met uw vragen terecht bij Het Schoolhuis, Dorpsstraat 38 Holysloot.
  • Op donderdagmiddag 28 februari, 7 en 14 maart zijn we van 13.00 tot 18.00 uur bij CycleYou (naast de Landmarkt), Schellingwouderdijk 339 Schellingwoude.

Er zal steeds een medewerker van GlasDraad en/of een lokale ambassadeur aanwezig zijn om u te helpen.

In ieder dorp zijn lokale ambassadeurs die de bewoners kunnen helpen bij hun keuze. Via de Centrale Dorpenraad kan gezorgd worden dat een van de ambassadeurs persoonlijk contact opneemt of langskomt.
Bel met tel 020-4904437 of mail naar info@centraledorpenraad.nl om dit af te spreken.

Informatie over en inschrijven voor glasvezel gaat via de website: landelijkamsterdamnoord.nl

Veel bewoners van Landelijk Amsterdam-Noord ondervinden problemen met hun internetontvangst, het is traag en storingsgevoelig. Vooral in het buitengebied is dit probleem groot en de huidige leveranciers en technieken bieden daar geen afdoende uitkomst.
Sinds juni 2017 is daarom de werkgroep Internet van de Centrale Dorpenraad actief met als doel om het internet in het hele landelijke gebied te verbeteren. Na veel overleg is de werkgroep uiteindelijk in zee gegaan met GlasDraad. Gezamenlijk willen zij de bewoners van de dorpskernen van Durgerdam, Holysloot, Ransdorp, Schellingwoude en Zunderdorp én de bewoners van het buitengebied de mogelijkheid geven om zich in te schrijven voor de aanleg van glasvezel op hun adres. Bij een minimale deelname van 40% van de aansluitingen in het gebied start GlasDraad met de aanleg. Inschrijven is mogelijk tot 18 maart 2019.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met het team van GlasDraad,
tel 0850-645050 of mail naar landelijknoord@glasdraad.nl
of met het kantoor van de Centrale Dorpenraad,
tel 020-4904437 of mail naar info@centraledorpenraad.nl