Opruimen dieselolie op Dorpsweg Ransdorp na aanrijding brug

Sanering vindt plaatst van maandag 12 juli t/m maandag 19 juli. Tijdens de sanering zal de Dorpsweg Ransdorp ter hoogte van nr. 2 zijn gestremd.

Op dinsdagavond 29 juni 19.15 uur wordt er een digitale bewonersavond gehouden.
Aanmelden kan via deze link
Meer informatie staat in de Bewonersbrief sanering

Op 23 maart j.l. is er een olie-wagen tegen de brug hoek Dorpsweg / Liergouw / Durgerdammergouw aangereden en die heeft vervolgens veel olie gelekt. Een schoonmaakbedrijf heeft direct daarna alle aan de oppervlakte zichtbare olie verwijderd. Ook de olie die in de grond is gelekt zal moeten worden verwijderd. Zo wordt voorkomen dat deze zich in de grond of in het grondwater verspreid. Tijdens de werkzaamheden is de Dorpsweg Ransdorp t.h.v. nrs 2-4 afgesloten voor alle verkeer (ook fietsers en voetgangers), bij het werk aan de Durgerdammergouw kunnen alleen voetgangers via loopschotten passeren. Het overige verkeer wordt omgeleid.

De sanering wordt in opdracht van de gemeente Amsterdam uitgevoerd door Aannemingsmaatschappij Van Gelder BV. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden van Van Gelder kunt u telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met omgevingsmanager Thom Hardeman, 06-28 53 86 70 of thardeman@vangelder.com.
Vermeld in uw bericht uw naam, vraag en uw contactgegevens.