Het kantoor van de Centrale Dorpenraad is gevestigd te Ransdorp in het voormalig schoollokaal van de openbare school van Ransdorp. Hier wordt vergaderd door het dagelijks bestuur, de werkgroepen en de Dorpsraad Ransdorp. Het kantoor wordt ook geregeld gebruikt door derden voor kleinschalige bijeenkomsten.

Adres
Dorpsweg 35
1028 BK Ransdorp

Het kantoor is te bereiken via
Telefoon 020-4904 437
Email info@centraledorpenraad.nl
Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur

De medewerker op kantoor is het eerste aanspreekpunt voor bewoners, zij vertegenwoordigt de stichting en ondersteunt het Dagelijks Bestuur, de Dorpsraden en de Werkgroepen.
Locale clubs, verenigingen en bewonersinitiatieven kunnen hier terecht voor ondersteuning van hun activiteiten. Voorbeelden zijn:

  • de jaarlijkse subsidieaanvraag voor de intocht van Sinterklaas in Durgerdam en de 4-mei herdenking in Ransdorp en Zunderdorp
  • namens de gezamenlijke Oranjeverenigingen het aanvragen van een evenementenvergunning voor Koningsdag
  • het aanvragen van subsidie bij Het Huis van de Wijk voor de Soos van Ransdorp, Holysloot en Zunderdorp en andere initiatieven.

Verder verzorgt de medewerker de redactie en uitgifte van ’t Zwaantje, de digitale Nieuwsbrief, de redactie van de Activiteiten- en Informatiegids en het beheer van de website van de Centrale Dorpenraad