Zondag 16 juli 2017 is de 2e editie van de Waterlandse Poldertocht, een unieke wandeltocht in schaatssfeer in Waterland-Oost over weilanden, boerenerven en dijken die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek. Met koek en zopie, stempelposten en vrolijk vertier onderweg.

Wegens het succes van de 1e editie van de Waterlandse Poldertocht in zomer 2016 komt er een 2e editie in 2017 en wel op zondag 16 juli. Deze wandeltocht is een zomers alternatief op de winterpret die we de laatste jaren helaas hebben moeten missen: de schaatstochten op natuurijs door prachtige polders, de sfeer van koek en zopie en de stempelposten. Daarom maken we er een mooie zomerse ‘schaatstocht’ van maar dan met veel wandelplezier.

Voor de Waterlandse Poldertocht zij er drie wandelroutes samengesteld, met wandelafstanden van ca. 6, 13 en 19 km. De wandelroutes komen langs de pittoreske dorpjes van Waterland-Oost als Zuiderwoude, Uitdam en Holysloot, zijn inclusief bootovertochten en voeren over weilanden, boerenerven en dijken, die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek.

Meer informatie: www.waterlandendijken.nl