Werkzaamheden Dorpsstraat Holysloot

De Dorpsstraat van Holysloot wordt in twee fasen opgeknapt.

In de dorpskern van Holysloot wordt de bestrating vernieuwd nadat het riool, elektra- en gasleidingen in de straat vervangen zijn.
Het werk start in mei 2022 en is naar verwachting in juli 2023 klaar.

In februari 2022 is de bewonersbrief Groot onderhoud Holysloot huis-aan-huis bezorgd. Op 28 februari is er bewonersavond gehouden, deze kunt u HIER terugkijken.
Tijdens de informatieavond zijn er vragen gesteld die in de Q&A Holysloot beantwoord worden.
Eind april 2022 is er een nieuwe Bewonersbrief Holysloot verspreid i.v.m. het wijzigen van de planning en eind mei 2022 is er een Bewonersbrief verschenen met een verdere toelichting op het werk.

Het werk wordt, in opdracht van de gemeente Amsterdam, uitgevoerd door Gebr. Beentjes, contactpersoon is Steven Lenten, omgevingsmanager Beentjes
email: s.lenten@beentjesgww.nl, mobiel: 06-29 204 555

Bouw App

Via een mobiele app, de BouwApp, informeren wij u als bewoner over de verdere planning, de afsluitingen en omleidingen en geven we updates over het werk. In deze app kun u ook berichten sturen naar de omgevingsmanager mocht u vragen en/of klachten hebben.
De BouwApp is op iedere telefoon gratis te downloaden via de Play Store (Google) of App Store (IPhone). Binnen de app is het project te vinden onder de naam “Groot onderhoud Holysloot”.