Samenwerking UvA

Studenten van de UvA Sociologie gaan in samenwerking met de Centrale Dorpenraad onderzoek doen naar uw mening over windmolens in Landelijk Noord.

De Centrale Dorpenraad heeft contact gezocht met de UvA om onderzoek te kunnen laten uitvoeren. Er wordt door twee groepen studenten een opdracht uitgevoerd.

Interview voor (jong)volwassenen (18+), woonachtig in Landelijk Noord

Ben jij 18 jaar of ouder en woon je in Ransdorp, Durgerdam, Zunderdorp, Holysloot of Schellingwoude en wil je jouw
mening geven over de plaatsing van windmolens?
Meld je dan nù aan voor een interview!
Het interview wordt tussen 9 en 15 januari 2023 afgenomen
en duurt ongeveer 30 tot 45 minuten, het gesprek kan ook
online plaatsvinden. UITNODIGING

Aanmelden kan door de QR-code te scannen, of door op DEZE LINK te klikken.
In overleg met de studenten zijn ook andere data mogelijk. Bij vragen over deelname aan het onderzoek  kun je mailen naar: energyresearchUvA@gmail.com

Workshop

Als levende stad is Amsterdam constant in beweging.
Burgers zijn van groot belang in het aansturen van wat moet behouden blijven en wat kan verbeterd kan worden. Tijdens een workshop willen onderzoekers van de UvA de wensen, waarden en ideeën van burgers inventariseren als het gaat over de toekomst van Amsterdam en haar metamorfose tot ‘Sustainable City’ en de rol van Landelijk Noord hierin.
U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de workshop op donderdag 12 januari van 19.30 tot 21.00 uur in de kerk van Schellingwoude.
Meedoen kan via de QR code hiernaast te scannen. Bij vragen over deelname aan het onderzoek  kun je mailen naar: energietransitie@enmeer.com

Uitkomst onderzoeken

De Centrale Dorpenraad wil de resultaten van beide onderzoeken gebruiken om de mening van de bewoners van Landelijk Noord over te brengen naar de gemeente.
De uitkomst wordt gebruikt als onderbouwing voor het opstellen van een (ongevraagd) advies aan het stadsdeel Noord over de RES. Met het dagelijks bestuur van het stadsdeel is afgesproken dat zij dit advies zullen inbrengen bij de gemeenteraad.
Met deelname aan de onderzoeken kunt u dus úw mening over de windmolens inbrengen!